De MiLi MiTag Fietsbel: De Magische Oplossing om je Fiets Terug te Vinden

Fietsliefhebbers, luister even op! Ken je dat gevoel wanneer je je fiets hebt geparkeerd in een drukke stad en bij terugkomst een complete zoektocht moet starten om hem terug te vinden? Of misschien heb je ooit een keer je geliefde tweewieler verloren in de wildernis van fietsenrekken bij het plaatselijke treinstation. Het kan een ware nachtmerrie zijn. Maar maak je geen zorgen, want er is nu een slimme en stijlvolle oplossing die je fietsavonturen een stuk gemakkelijker maakt: de MiLi MiTag Fietsbel!

Klinkt goed, maar wat is het?

De MiLi MiTag Fietsbel is geen gewone fietsbel - het is een waar wonderwerkje op wielen! Deze bijzondere fietsbel heeft een geheime troef in huis: een ingebouwde MiTag Tracker. Dit kleine apparaatje heeft de kracht om alles moeiteloos terug te vinden, zelfs als je in de offline modus zit. Dus zelfs als je fiets in een verlaten steegje of midden in een park staat, zal de MiLi MiTag je helpen om hem weer te vinden.

Hoe werkt het dan?

De MiTag Tracker maakt gebruik van de Apple-infrastructuur, met name de FindMy app. Als je een iPhone of iPad hebt, is dit je nieuwe beste vriend. De MiTag heeft een indrukwekkend Bluetooth-bereik van wel 120 meter (400 ft), dus hij gaat tot het uiterste om je fiets terug te vinden. En hier komt het leuke gedeelte: de tracker kan zelfs een geluidssignaal afspelen, wat betekent dat je niet alleen weet waar je fiets is, maar ook hoe dichtbij je bent. Een soort muzikale schatkaart voor fietsers!

Waarom zou je voor de MiLi MiTag Fietsbel kiezen?

De voordelen zijn niet te missen:

 • Luide en heldere bel: Naast zijn geweldige trackingskills heeft de MiLi MiBell Fietsbel ook een luide en heldere bel. Dus als je veiligheid op straat serieus neemt, zal deze fietsbel zeker indruk maken.
 • Robuust en betrouwbaar: De MiLi MiTag is IP67 stofdicht en waterbestendig tot een diepte van 1 meter gedurende 30 minuten. Regenbuien kunnen je rit niet meer verpesten!
 • Compatibel met Apple Find My: Als je een Apple-liefhebber bent, is de MiLi MiTag helemaal jouw ding. Het werkt perfect samen met het Apple Find My-netwerk.
 • Geschikt voor alle soorten fietsen: Of je nu een hippe stadsfiets hebt, een stoere mountainbike of een chique racefiets, de MiLi MiTag past op alle soorten fietsen.

Enkele technische hoogstandjes

 • MiLi MiBell met ingebouwde tracker: Jouw ultieme fietsmaatje.
 • MiLi MiTag Bluetooth Tracker: Bereik tot wel 120 meter (400 ft).
 • IP67 stofdicht en waterbestendig: Zelfs een onderdompeling tot 1 meter diepte gedurende 30 minuten kan deze tracker niet stoppen.
 • Inclusief CR2032 batterij: Deze gaat minstens 1 jaar mee, dus geen gedoe met constante batterijvervanging.
 • Eenvoudige installatie: Slechts 1 minuut nodig voor de setup, en je kunt direct op pad.
 • Compatibel met iOS: Ondersteunt iOS versie 14.5.0 en hoger op iPhone en iPad.
 • Veelzijdigheid: Eén iPhone kan tot wel 32 MiTags verbinden, maar elk MiTag kan slechts verbonden worden met één iPhone of iPad.
 • Ook geschikt voor Apple AirTag: Als je al een AirTag hebt, kun je deze ook met de MiLi MiBell gebruiken.

In de verpakking krijg je 1x MiLi MiBell in stijlvol zwart en 1x MiLi MiTag in stralend wit, inclusief een CR2032 batterij.

Dus waar wacht je nog op? Maak je fietsavonturen leuker en stressvrij met de MiLi MiTag Fietsbel. Nooit meer je fiets kwijtraken, zelfs niet in het grootste fietsenrek! Het is tijd om je fietsrit naar een hoger niveau te tillen met deze slimme en stijlvolle fietsbel. Ga eropuit, rinkel die bel, en laat de MiLi MiTag zijn magie doen!

Deze maand monteren wij de MiLi MiTag Fietsbel en installeren wij hem op uw iPhone helemaal gratis.