Al meer dan 30 jaar de motor achter ondernemend Westland

Service en support

Met meer dan 30 jaar ervaring mogen we ons gerust specialist op twee terreinen noemen. We zijn thuis in alles wat maar met auto’s te maken heeft én we hebben niet minder verstand van telefonie. Waar we ook al 15 jaar om bekend staan zijn een eerlijk advies en een probleemloze installatie. Met een eigen inbouwstation in Naaldwijk staan we voor je klaar met service en support.

Bedrijventerrein De Woerd

Van Hagen Automotive & Telecom vind je op bedrijventerrein De Woerd in Naaldwijk. Voor de deur is altijd parkeerruimte. We zijn leverancier voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Natuurlijk ben je ook welkom in de gastvrije winkel. Daar staat een groot assortiment klaar om ter plekke te bekijken. Ook op zaterdag. Heb je advies nodig? We helpen je graag.

Bekende merken

De goede naam die we hebben houden we graag hoog. Daarom werken we met uitsluitend bekende merken, zowel in automotive als in telecom. Het inbouwstation van onze afdeling automotive is een erkend station van nagenoeg alle automerken. Een extra zekerheid als je bij ons iets laat inbouwen. Natuurlijk door monteurs die precies weten wat ze moeten doen en ook continu bij blijven.

Neem contact op met onze experts!

Wij helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen. Of u nu een afspraak wilt maken voor installatie, of algemene informatie over ons assortiment verlangt. Laat uw bericht achter en wij komen er spoedig op terug!

Uw gegevens of vraag

* verplichte velden