Laat je aankoop meteen professioneel inbouwen

Een professioneel inbouwstation

Het grote voordeel van Van Hagen Automotive & Telecom vind je óók aan de Smederijstraat 12 in Naaldwijk: een professioneel inbouwstation. Alles wat we verkopen, bouwen we zelf ook in. Dat gebeurt door ervaren monteurs die met alle merken auto’s – ook bedrijfswagens – uit de voeten kunnen. Die automerken vertrouwen ons ook met een gerust hart het inbouwen toe, als erkend inbouwstation. Wil je nog meer zekerheid? Het inbouwstation van Van Hagen is ook KIWA/SCM-gecertificeerd.

Verzekerd van vakwerk

In de forse hal beschikken we over twee bruggen om efficiënt te werk te gaan. Monteurs zijn door continue opleiding en training bekend met de laatste autotechnieken en technologieën. Ook volgen we exact de inbouwvoorschriften van alle automerken op. Daardoor ben je verzekerd van vakwerk. Vakwerk op vier wielen.

Neem contact op met onze experts!

Wij helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen. Of u nu een afspraak wilt maken voor installatie, of algemene informatie over ons assortiment verlangt. Laat uw bericht achter en wij komen er spoedig op terug!

Uw gegevens of vraag

* verplichte velden