Van Hagen, al meer dan 30 jaar op pole position

Meer dan 30 jaar thuis in automotive

Bij Van Hagen zijn we al meer dan 30 jaar thuis in automotive. Beter gezegd, in oplossingen die autorijden veiliger, productiever, slimmer en plezieriger maken. We leveren uitsluitend de systemen waarvan we zeker weten dat ze perfect werken. Die bekende namen combineren we met het gemak van een eigen inbouwstation. Een goed advies vooraf is standaard. En service achteraf is ook al part of the deal. Kijk hieronder wat we voor je kunnen betekenen.

Laadpalen en wandboxen

Laad je elektrische auto voor de deur op: met een laadpaal of een wandbox van Van Hagen. En die wordt meteen deskundig thuis of op de zaak gemonteerd. Is er toevallig geen laadkabel bij geleverd? Tip: bestel ‘m niet bij de dealer, maar informeer bij ons hoeveel voordeliger je die in huis haalt.

Neem contact op

Beveiliging

Verzekeringen stellen hogere eisen. Met SCM-gecertificeerde systemen van Van Hagen voldoe je aan de actuele eisen. Van startblokkering tot versnellingsbakslot: we helpen je graag aan de meest efficiënte oplossing. En we bouwen ‘m professioneel voor je in.

Parkeersensoren

Met net iets meer zekerheid overal je auto kunnen parkeren. Het is het voordeel van parkeersensoren. Combineer die sensoren met een van onze achteruitrijcamera’s en je maakt inparkeren ineens wel heel eenvoudig.

Dashcams

Je ziet ze steeds vaker in auto’s: een dashcam. Iedereen die ooit een ongeluk heeft gehad weet het bezit ervan te waarderen. Ook heb je met de HD-beelden van je dashcam altijd bewijsmateriaal achter de hand in geval van een onterecht gegeven verkeersboete.

CarPlay of Android Auto

In je auto over de functionaliteiten van je mobiele telefoon beschikken? Het kan met CarPlay en Android Auto. Op het infotainmentscherm op je dashboard heb je je favoriete apps tot je beschikking. Kant en klaar geïnstalleerd door de specialisten van Van Hagen. Zo wordt je auto één met je mobiel.

All-in-one audiosystemen

Professionele CAR audio inbouw is meer dan alleen speakers en een versterker plaatsen. Bij ons ontvangt u gedegen advies, hoogwaardige componenten en perfect ingebouwde en afgestelde audioapparatuur. U zult versteld staan hoe goed uw auto kan klinken!

Uiteraard kunnen wij voor ieder merk en type auto een audio upgrade verzorgen. Onze pakketten zijn specifiek samengesteld voor de desbetreffende auto. Wij kunnen vergelijkbare pakketten of een volledig naar uw wensen samengesteld pakket in uw auto installeren.

Kilometer registratie

Maak slimmer gebruik van je bedrijfswagens: door continu de inzet en het gebruik te optimaliseren. Met track & trace systemen van Van Hagen haal je alles uit je wagenpark wat erin zit. En heb je meteen een praktische oplossing voor de kilometerregistratie van de zaak.

Handsfree oplossingen

Veilig bellen onderweg. En geen onnodig risico op een boete. Met een carkit van Van Hagen zijn medewerkers ook in de auto altijd bereikbaar. En ook de inbouw regelen we meteen in het eigen inbouwstation.

Cruise control

Niet in elke auto is cruise control standaard. Maar in elke auto is het wél mogelijk. Van Hagen levert stand-alone rij-assistenten om in elke auto comfortabeler te rijden. Maar ook veiliger, als snelheidsbegrenzer.

Radar- en lasersystemen

Per ongeluk het gaspedaal iets te ver ingedrukt. Het gebeurt iedereen weleens. Handig als je op tijd een seintje krijgt om snelheid te minderen. Van Hagen levert en installeert meerder typen radar- en lasersystemen.

Achteruitrijcamera

Altijd actuele beelden van verkeerssituaties bij de hand als er iets gebeurt. Van Hagen levert professionele camera-en monitorsystemen, van achterruitrijcamera tot dashcam.

Wij werken voor o.a.

Neem contact op met onze experts!

Wij helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen. Of u nu een afspraak wilt maken voor installatie, of algemene informatie over ons assortiment verlangt. Laat uw bericht achter en wij komen er spoedig op terug!

Uw gegevens of vraag

* verplichte velden