Vandaag nog een start maken met onze automotive of telefonie diensten?


Twee specialisten in onder één dak

Aan de Smederijstraat 12 in Naaldwijk vind je niet één specialist maar twee specialisten onder één dak: Van Hagen Automotive & Telecom. En je vindt er meteen een ruim gesorteerde winkel. Zes dagen per week ben je welkom om te kijken en vergelijken.

Onze winkel

Wat je in die winkel tegenkomt? Een heel breed assortiment producten om autorijden leuker, effectiever en veiliger te maken. Een niet minder breed pakket aan communicatiediensten om 24/7 verbonden te zijn met de rest van de wereld, via telefoon en internet. Op deze site krijg je alvast een voorproefje.

19-06-2024

Alles wat je Nodig Hebt voor een Zorgeloze Vakantie

De zomer staat voor de deur en dat betekent voor velen van ons: vakantie! Of je nu de bergen in trekt, aan het strand gaat liggen of pittoreske dorpjes gaat verkennen, een ding is zeker: je wilt veilig op reis gaan. Bij Van Hagen begrijpen we hoe belangrijk het is om goed voorbereid op pad te gaan, vooral als je met de auto reist. Daarom hebben we een handige gids samengesteld met alles wat je nodig hebt om veilig en zorgeloos op reis te gaan.

08-09-2023

De MiLi MiTag Fietsbel: De Magische Oplossing om je Fiets Terug te Vinden

Fietsliefhebbers, luister even op! Ken je dat gevoel wanneer je je fiets hebt geparkeerd in een drukke stad en bij terugkomst een complete zoektocht moet starten om hem terug te vinden? Of misschien heb je ooit een keer je geliefde tweewieler verloren in de wildernis van fietsenrekken bij het plaatselijke treinstation. Er is nu een slimme en stijlvolle oplossing 

24-08-2023

Vergroot je Reismogelijkheden met Dakkoffers: Ontdek de Voordelen!

Of je nu met je gezin op een roadtrip gaat of je outdoor avonturen wilt meenemen, het hebben van voldoende bagageruimte is essentieel. Hier komen dakkoffers in beeld.

03-08-2023

Radar Detectie in Auto's: Een Kijkje naar de Voordelen zoals Flitsmeister One

Rijd je graag in je auto en wil je op een veilige en slimme manier op de hoogte blijven van snelheidscamera's en verkeersinformatie? Dan ben je waarschijnlijk bekend met producten zoals de Flitsmeister One.

Thumbs Up
Ruim 15 jaar ervaring
People
Persoonlijke touch
Checkmark
Premium merken
Shield Checkmark
Betrouwbaar, helder en transparant